Tenderizéry

Tenderizéry, známé také jako masořezové nebo masové kladivo, jsou nezbytnou pomůckou pro každého profesionálního kuchaře, který chce dosáhnout dokonalé textury masa. Tenderizéry jsou navrženy tak, aby dokonale zjemnily a změkčily tvrdé kusy masa, což usnadňuje jejich přípravu a zajišťuje, že výsledný pokrm je i díky použití tenderizéru šťavnatý a chutný. Bez ohledu na to, zda připravujete steak, kuřecí prsa nebo vepřové kotlety, použití tenderizéru může znamenat rozdíl mezi průměrným a výjimečným jídlem. U tenderizérů je jejich primární účel rozbít svalová vlákna, což zvyšuje křehkost masa a umožňuje lepší vstřebávání marinád a koření. Zlepšíte tak chuť, ale také zkrátíte dobu vaření, což je ideální pro provozní efektivitu v restauracích.

Nejprodávanější

tenderizér
790 Kč –12 %
Tenderizér na maso 1,5kg nerez
Skladem (5 ks)
1842501-15
Původně: 790 Kč  (–12 %)
690 Kč
(834,90 Kč včetně DPH)
1 položek celkem
tenderizér
790 Kč –12 %
834,90 Kč včetně DPH
690 Kč

Velmi kvalitní tenderizér na maso MADE IN ITALY, průměr 10cm.

1842501-15

Kontaktujte nás

Pokud v aktuální online nabídce našeho e-shopu nenajdete odpovídající tenderizér pro vaši restauraci, kontaktujte nás. Toto zboží máme v rozsáhlejší nabídce (různé varianty a druhy), jen není aktuálně uvedeno v nabídce e-shopu (neboť nestíháme aktualizovat veškeré produkty z naší široké nabídky potřeb pro restaurace). Nicméně tenderizéry umíme nabídnout prostřednictvím naší rozsáhlé dodavatelské sítě, případně vám pošleme naše katalogy s kompletní nabídkou tohoto sortimentu.

 Kontaktujte nás.

 

Vlastní sklad
Vlastní sklad
Náš velký sklad v Brně umožňuje okamžité odeslání většiny produktů.
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Rádi Vám pomůžeme s výběrem toho správného vybavení pro Vaši kuchyni.
Gastro provoz na klíč
Gastro provoz na klíč
Obraťte se na nás pokud zařizujete novou kuchyni. Uděláme to rádi za Vás.